Microsoft Dynamics til grøn energikoncern [Denmark]


 

Vil du være med til at udvikle og vedligeholde Dynamics-landskabet i en stor energi- og fibernetkoncern med en bæredygtig og grøn agenda? Og vil du have en central rolle i at sikre kundetilfredsheden ved at udvikle, implementere og vedligeholde Dynamics Sales-løsninger?
”Du bliver en del af et team, hvor vi er meget stolte af det, vi laver. Derfor kommer du også til at lave kvalitetskode – og du får tid til at gøre dit arbejde ordentligt,” fortæller afdelingsleder Henrik Holten.

Velkommen til det gamle generatorhus

I det gamle, nyrenoverede generatorhus i Haslev finder du din afdeling, der består af 8 dygtige og erfarne udviklere og Dynamics-konsulenter samt en scrum master og en product owner. I det daglige arbejder vi med udviklingsopgaver, analyse og drift - med en tilgang baseret på DevOps.
”Vi er gode til at støtte hinanden fagligt. Her er der ikke noget, der er dit og mit – det er vores. Og så har vi et tæt kollegaskab, hvor det er vigtigt for os at have det sjovt sammen,” uddyber Henrik.
Udover at vi har et hav af foreninger og klubber i koncernen, så har vi et tæt samarbejde med andre IT-afdelinger i koncernen, hvor vi igennem samarbejde har udviklet nye koncepter og fundet kreative løsninger på eksisterende projekter.

Du finder løsninger på komplekse udfordringer

Din nye hverdag kommer til at centrere sig omkring Dynamics Sales; vores centrale platform og omdrejningspunktet i vores systemlandskab, der både dækker over Sales, Field service, Customer Service og selvfølgelig Power-platformen og Dataverse.
Som vores nye Dynamics 365-specialist får du ansvaret at udvikle og vedligeholde Dynamics Sales i tæt samarbejde med dygtige kolleger som arkitekter, projektledere, PO’er, scrum masters og selvfølgelig andre udviklere og Dynamics-specialister.
Du får derfor en alsidig funktion, hvor du formidler 365-koncepter på en letforståelig måde og fx bidrager med at:

  • implementere tilpasninger, udvikle, konfigurere og udvide Dynamics 365-platformen
  • supportere kolleger og brugere af Dynamics Sales-systemet
  • understøtte forretningens behov og strategier
  • udvikle bæredygtige løsninger, der skaber værdi for resten af Andel.

Vi kombinerer formål, faglighed og fællesskab

Du bliver en del af en arbejdsplads, der arbejder midt i den grønne omstilling, hvor forandringer er en naturlig del af vores spændende fælles rejse og hverdag.
Desuden tager vi os godt af vores kolleger og har fokus på din personlige og faglige udvikling. Hos os får du bl.a. fleksible arbejdstider, mulighed for en APV-godkendt hjemmearbejdsplads, forsikringsordning, adgang til motionsrum, betalt mobiltelefon og internetadgang. Løn efter kvalifikationer.

Forretningsorienteret og MD 365-erfaren

Det vigtigstei denne her stilling er, at du er positiv, initiativrig, udadvendt og god til at skabe relationer. Samtidig skal du også kunne lide at være i tæt samarbejde med forretningen og andre udviklingsteams.
Og så har du selvfølgelig interesse i at udvikle dig, ligesom du sætter en ære i at dele din viden med resten af teamet, så vi konstant holder et højt niveau.
Vi forventer desuden, at du:

  • har erfaring med Dynamics 365, konfiguration, udvikling og drift
  • har erfaring med .Net-platformen og C#
  • har erfaring med Power-platformen, herunder Power BI, Power Apps, Power Flow etc.
  • er forretningsorienteret og motiveret af at forstå kundens behov.

Hvis du endda har erfaring med at arbejde i agile teams såvel som Azure-platformen, så er du et skridt foran – ellers skal vi nok sætte dig ind i det hele.

Et Andel i bevægelse – vil du med på rejsen?

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Henrik Holten på telefon 21 55 23 54.
Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig!


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال